Skip to content

Werkgever

Organisaties helpen met de groei en ontwikkeling van hun mensen. Dat is wat we doen. Zodat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, de juiste keuzes maken en kunnen schitteren.

Onze gecertificeerde coaches en trainers - met ruime ervaring en expertise op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid en outplacement - staan klaar om jou te helpen.

Lees hieronder wat Solid Sense voor jouw organisatie kan betekenen. 

Verzuim en re-integratie

Grip op verzuim

Om grip te krijgen en houden op verzuim is inzicht nodig in curatie, preventie en amplitie. Wij helpen jou persoonlijk, op maat en resultaatgericht

Bekijk aanbod Ontdek meer
Duurzame Inzetbaarheid

Vitaliteit & Veerkracht

Vitale, vakkundige en gemotiveerde medewerkers die in balans zijn en hun ambities en die van de organisatie waarmaken. Dat is duurzame inzetbaarheid.

Bekijk aanbod Ontdek meer
Outplacement

Van werk naar werk

Een volledig nieuwe werkplek die aansluit bij de persoonlijkheid, behoeften en capaciteiten van de medewerker. Met onze aanpak ontzorgen we zowel werknemer als werkgever.

Bekijk aanbod Ontdek meer
Team ontwikkeling

Synergie & Verbinding

Een succesvol team werkt samen aan een gemeenschappelijk doel, deelt verantwoordelijkheid en kent een gezonde onderlinge afhankelijkheid.

Bekijk aanbod Ontdek meer
Leiderschaps- ontwikkeling

Verdieping & Groei

Voor professionals die willen investeren in zichzelf. Om scherp te blijven en nog beter te worden in hun werk en het beste uit jezelf en je team te halen.

Bekijk aanbod Ontdek meer

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet ons te bellen

085 130 34 31

Of laat een bericht achter.

Stuur bericht Bel mij terug