Skip to content

Jordan Pels

Marketing- en communicatieadviseur

In haar marketing en communicatie rol bouwt Jordan met een jonge blik verder aan het merk Solid Sense en het versterken van de relaties. Proactief, nuchter, creatief en een echte verbinder omschrijven haar het best. Ze studeerde International Communication Management in Den Haag en heeft haar werkervaring binnen de sportwereld en in commerciële, multi-stakeholder organisaties opgedaan.

"Mijn interesse in coaching en persoonlijke ontwikkeling is in de afgelopen jaren steeds meer gegroeid. Van een eigen coachingtraject naar het organiseren van een persoonlijk ontwikkel traject voor de gehele organisatie, ik sta dan ook honderd procent achter de missie van Solid Sense en zet mijn marketing- en communicatieachtergrond hier met erg veel plezier voor in. In mijn functie hou ik me bezig met communicatie in de breedste zin van het woord van online marketing, branding, PR, sponsoring tot aan interne communicatie & sales. In mijn vrije tijd doe ik aan hockey, crossfit, zoek ik de gezelligheid met vrienden en familie op en ben ik graag in de sneeuw of op het strand te vinden. "

The art of inspiration

Hieronder vertelt Jordan welk kunstwerk haar inspireert.

Uitgelicht

Zishah / Sari - Casper Faassen

"Enkele jaren geleden liep ik tegen het werk van Casper Faassen aan. Sindsdien ben ik geïnspireerd en hoop ik ooit zelf zijn kunst aan de muur te hangen. Het beeld, de samenstelling van diverse technieken & materialen spreken me het meest aan in zijn werk."