Skip to content

Wat kost het goede gesprek?

24 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Een vraag van onze trainer Catharina Jacob-Plantinga deze week tijdens het webinar voor het A&O fonds gemeenten. De bijna 100 deelnemers waren het eens: Een goed gesprek kan alleen maar opleveren. Ook weten waaraan je een goed gesprek herkent? En wat ervoor nodig is om dat goede gesprek te kunnen voeren? Ga met elkaar om de tafel. Weten hoe? Vul onderstaand formulier in en wij helpen je op weg! 

Waarom het goede gesprek voeren?

Als coachings- en trainingsbureau weten wij als geen ander hoe hard organisaties hun best moeten doen om goede mensen te vinden en te behouden. Twee belangrijke onderdelen bij het behouden van medewerkers zijn de focus op de groei en ontwikkeling, en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Niet voor niets komen deze kenmerken "Talent-­ en ontwikkelingsgericht" en "Focus op gezondheid en duurzame inzetbaarheid" terug in ons model van de Twaalf Kenmerken van Gezonde Organisaties.

Wij geloven dat het fundament van gezonde en succesvolle organisaties wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Als zij in hun kracht staan, hun talenten optimaal benutten, en de juiste keuzes maken, functioneren zij beter. En dat vertaalt zich terug in de prestaties op de werkvloer en in het werkplezier. En daarvoor is het goede gesprek essentieel.

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het voeren van het goede gesprek?

Vul onderstaand formulier in.