Skip to content

Vier jij Golden Monday met Solid Sense?

18 januari 2021 Leestijd 1 minuten

Het is vandaag maandag 18 januari, oftewel; Blue Monday, zogenaamd de deprimerendste dag van het jaar.  Maar niet bij Solid Sense! Wij toveren Blue Monday om tot Golden Monday; de dag waarin jij jezelf als HR professional en de organisatie meer laat sprankelen. Kun je daar tijdens deze tweede lockdown wel wat hulp bij gebruiken? Lees dan snel verder en geef je op voor één van onze kosteloze interactieve online intervisie sessies ‘The art of turning Blue into Gold’.

The art of turning Blue into Gold

Op 1, 2, 3 en 4 februari (4 feb = vol) a.s. organiseert Solid Sense van 09.30 - 10.30 uur een interactieve sessie om samen met onze intervisor Jacqueline Karelsen en andere HR collega's stil te staan bij relevante en actuele ontwikkelingen in het vak.

Tijdens de sessie deel je kennis en ga je met elkaar aan de slag. Je stapt de sessie uit met nieuwe contacten, concrete tips en hernieuwde energie om de tweede lockdown verder te trotseren.

Wil je bij de online sessie ‘The art of turning Blue into Gold’ zijn?

Stuur dan een mailtje naar algemeen@solidsense.nl met jouw voorkeursdatum. Één van onze relatiemanagers neemt contact met je op om je aanmelding te bevestigen. Let op: aanmelden kan tot 27 januari 2021 en er zijn maximaal 8 plaatsen per sessie beschikbaar!

Ook zijn wij benieuwd: wie uit jouw HR-netwerk (binnen of buiten jouw organisatie) gun jij deze Solid Sense sessie ook? Laat het ons weten en wij sturen de uitnodiging door naar jouw contactpersoon.

Geef je op