Skip to content

Trots op onze samenwerking met Zestor arbeidsmarkt- & opleidingsfonds hbo

4 juni 2021 Leestijd 1 minuten

Trots zijn wij om aan de slag te gaan voor Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo. In opdracht van Zestor hebben we voor (oud-) werknemers van hogescholen een keuzemenu ontwikkeld om hen te begeleiden bij het zetten van een eerste stap richting nieuw werk buiten de context van de hogeschool. Een opdracht die heel mooi past bij het kenmerk: focus op gezondheid en duurzame inzetbaarheid van Het Solid Sense model van de Twaalf Kenmerken van Gezonde Organisaties. Duurzame inzetbaarheid is voor ons altijd het uitgangspunt. Er is zorg voor instroom, doorstroom en uitstroom, dat laatste grijpt Zestor met dit initiatief helemaal aan. Benieuwd naar de trainingen in het gemaakte keuzemenu? Lees verder.  

Het keuzemenu

Het keuzemenu bestaat uit diverse trainingen, workshops en vormen van coaching gericht op sollicitatievaardigheden, arbeidsmarktoriëntatie en mentale ondersteuning zoals Netwerken door zakelijk ‘flirten’, Solliciteren met de wauw-factor, Energy Kick en Loopbaan APK.


Wil jij ook jouw medewerkers een handreiking doen bij hun volgende stap naar nieuw werk?

Neem dan contact op met een van onze relatiemanagers Lonneke Verspuij, Yvonne Burgwal-Hulshorst of Hans Beumer. Zij denken graag met je mee over een vorm die past bij jullie organisatie en medewerkers.

Interesse? Laat het ons weten via een mail aan info@solidsense.nl of neem direct contact met ons op via 085 130 34 31.