Skip to content

The art of human development

23 september 2019 Leestijd 1 minuten

Al meer dan 10 jaar helpen we organisaties gezond te worden én te blijven. Dat is onze drijfveer. Hoog tijd - zo vonden wij - om onze huisstijl te vernieuwen, ons verhaal aan te scherpen en een nieuwe site te ontwikkelen.

Kunst vormt de basis. Want kunst inspireert, verandert je perspectief en verbreedt je horizon. 

Niet gek dus dat artwork van jonge, talentvolle kunstenaars de basis vormt van onze visuele communicatie. Speciaal voor Solid Sense hebben een aantal kunstenaars - Lucas Wakamatsu, Nanna de Jong & Nik van Es - een ontwerp gemaakt met als thema 'groei & ontwikkeling'.

Deze inspirerende beelden zie je terug in onze uitingen. Omdat het onderstreept wat wij al jaren niets liever doen: mensen, teams en organisaties helpen in hun groei en ontwikkeling.

Maatwerk: geen traject is identiek
The art of human development vraagt om maatwerk, want iedere cliënt en klant is verschillend. Daarom is geen enkel traject of programma identiek. Bovendien geeft het ontwikkelen van nieuwe trajecten en programma's/trainingen ons energie. Deze stemmen wij volledig af op de behoeften en wensen van onze klanten en daar voegen we een flinke dosis inspiratie aan toe. Want dat is uiteindelijk ons streven: dat 'ons maatwerk' inspireert en aanzet tot groei en ontwikkeling.

Met meer dan 60 ervaren coaches en trainers én onze expertise op het gebied van team- en persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, verzuim, duurzame inzetbaarheid, stress- en burn-out, coaching en loopbaanontwikkeling, hebben wij al heel veel organisaties vooruit mogen helpen.

Net even anders.
Onze aanpak is net even anders. Wij geloven namelijk in de kracht van de juiste match. We koppelen een coach aan jou die bij jou, jouw team of jouw organisatie past. Verbinding en kwaliteit zit in ons DNA. Met onze persoonlijke en op maatwerk gerichte aanpak leveren we het bewijs.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@solidsense.nl of 085 130 34 31