Skip to content

Solid Sense Ontwikkeltraject op Maat: het beste alternatief voor het ontwikkeladvies

2 december 2020 Leestijd 1 minuten

Massaal hebben Nederlanders het kosteloze ontwikkeladvies van de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door aangevraagd. Binnen een dag tijd is het maximum aantal van 55.000 registraties voor het indienen van de ontwikkeladviezen, onderdeel van de subsidieregeling NL Leert Door, al bereikt. Dat er in deze gekke tijden een enorme behoefte bestaat aan een ontwikkeladvies als deze, hebben wij en vele andere bureaus, door het grote aantal aanvragen gemerkt. Hopelijk wordt er in 2021 opnieuw geld gereserveerd voor het ontwikkeladvies, maar daarmee zijn mensen nu niet geholpen.  

Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten een alternatief bedacht onder nog betere condities: het Solid Sense Ontwikkeltraject op Maat: 'The next step'. Het is een op maat gemaakt traject dat bestaat uit een intake, een plan van aanpak, drie coachingsgesprekken en een persoonlijk actieplan. Het is een stuk uitgebreider dan het ontwikkeladvies van de overheid.

Het traject biedt een medewerker een duidelijk beeld van waar hij nu staat in zijn werk, geeft inzicht in zijn kwaliteiten, drijfveren en positie op de snel veranderende arbeidsmarkt. Ook andere thema's en vragen zoals de balans tussen thuiswerken en kantoor en het houden van verbinding met collega's op afstand kunnen onderdeel zijn van dit traject.

Ben je klant van Solid Sense? Dan kun je tot aan eind januari 2021 medewerkers aanmelden via onderstaand contactformulier.

Solid Sense gunt iedereen een ontwikkeladvies! Ben je geen klant, maar wel benieuwd wat we voor jouw organisatie en medewerkers kunnen betekenen? Bel ons op: 085 130 34 31 of stuur een bericht naar info@solidsense.nl

Contactformulier