Skip to content

(Pre)ondernemer opgelet!

18 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Speel jij al langer met het idee om je eigen onderneming te starten? Heb je bijvoorbeeld al een bedrijfsplan dat je graag wil concretiseren? Of wil je je eerst oriënteren op het ondernemerschap? Vanuit leergierigheid en interesse in mensen, helpt onze ondernemerscoach Diana de Winter je graag verder bij het maken van je volgende stap in het ondernemerschap. Hoe? Bekijk het aanbod hieronder. 

Ontdek de ondernemer in jezelf

The art of being an entrepreneur

Je bent je loopbaan ooit gestart met bepaalde verwachtingen en ambities. Na verloop van tijd kom je erachter dat je verwachtingen niet zijn uitgekomen. Of dat je ambities zijn veranderd. Speel je al langer met het idee om je eigen onderneming te starten? Maar twijfel je of die ondernemersgeest wel echt in je zit? Je hebt veel vragen; vind ik het fijn om zo zelfstandig te werken? Hoe ga ik om met onverwachte gebeurtenissen en ga zo maar door.

Het programma ‘Ontdek de ondernemer in jezelf’ helpt jou te oriënteren op het ondernemerschap en laat je zien of dit echt bij je past. Onze ervaren ondernemerscoach Diana de Winter gaat graag met jou op ontdekkingsreis.

Het resultaat

Na de gesprekken:

  • kijk je met een menselijke blik naar jezelf en heb je antwoord op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik;
  • ben je in staat om bewuste keuzes rondom ondernemerschap te maken;
  • heb je inzicht of het ondernemerschap bij je past.

Duur: 6 gesprekken van 90 minuten

Locatie: Digitaal/fysiek

Een solid ondernemingsplan

The art of creating an effective business plan

Je bent een startende ondernemer en vraagt je af; hoe krijg je uit je hoofd wat er al zo lang in zit? En hoe zet ik dit goed en volledig in mijn ondernemingsplan? Solid Sense helpt je hier graag bij. We kijken samen wat er moet gebeuren om je plannen te realiseren. Daarbij helpen we je met maatwerk meedenken en praktische oplossingen. Met persoonlijke aandacht, loopt onze ondernemerscoach een tijdje mee in het proces en stapt ze uit zodra dat weer kan.

Een goed ondernemingsplan is gebaseerd op bewuste keuzes. We kijken met een bedrijfskundige blik naar je plannen en met een menselijke blik naar jezelf. Dit zorgt ervoor dat je je keuzes goed doordenkt en dat je ook weet wat je kunt doen bij onverwachte gebeurtenissen.

Het resultaat

Na de gesprekken:

  • kijk je met een menselijke blik naar jezelf en heb je antwoord op de vragen: hoe zet ik mijn kernkwaliteiten (beter) in voor mijn onderneming?;
  • heb je de contouren van je ondernemingsplan;
  • heb je helderheid over jouw doelstellingen;
  • heb je een plan van aanpak: wat moet er gebeuren om jouw plannen te realiseren?

Duur: 6 intensieve gesprekken van 90 minuten + je eigen tijd voor het uitwerken.

Locatie: Digitaal/fysiek

Meer weten?

Wil je meer weten over ons ondernemerschap aanbod? Aarzel niet ons te bellen op het nummer: 085 130 34 31. Of stuur een email naar info@solidsense.nl.