Skip to content

Solid Sense Ontwikkeltraject op Maat: het beste alternatief voor het ontwikkeladvies

3 september 2020 Leestijd 1 minuten

Massaal hebben Nederlanders het kosteloze ontwikkeladvies van de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door aangevraagd. In een maand tijd bleek deze subidiepot al op. Dat er een enorme behoefte bestaat aan een ontwikkeladvies als deze, hebben we gemerkt door het grote aantal aanvragen dat wij, en vele andere bureaus, hebben ontvangen. In 2021 is er gelukkig opnieuw geld gereserveerd voor het ontwikkeladvies, maar daarmee zijn mensen nu niet geholpen.  

Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten een alternatief bedacht onder nog betere condities: het Solid Sense Ontwikkeltraject op Maat: 'The next step'. Het is een op maat gemaakt traject dat bestaat uit een intake, een plan van aanpak, drie coachingsgesprekken en een persoonlijk actieplan. Het is een stuk uitgebreider dan het ontwikkeladvies van de overheid.

Het traject biedt een medewerker een duidelijk beeld van waar hij nu staat in zijn werk, geeft inzicht in zijn kwaliteiten, drijfveren en positie op de snel veranderende arbeidsmarkt. Ook andere thema's en vragen zoals de balans tussen thuiswerken en kantoor en het houden van verbinding met collega's op afstand kunnen onderdeel zijn van dit traject.

Ben je klant van Solid Sense dan kun je de hele maand oktober medewerkers aanmelden via onderstaand contactformulier.

Solid Sense gunt iedereen een ontwikkeladvies! Ben je geen klant, maar wel benieuwd wat we voor jouw organisatie en medewerkers kunnen betekenen? Bel ons op: 085 130 34 31 of stuur een bericht naar info@solidsense.nl

Contactformulier

Meer lezen?

Interview

Een moment van reflectie in de Week van de Werkstress

#Duurzame inzetbaarheid

Hoe gaan wij zelf als training- en coachingbureau om met stress op de werkplek? We vragen het onze directeur Frank van den Bichelaer.

Actualiteit

Onze dienstverlening gaat door

#Organisatie

De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook wij passen onze dienstverlening aan op deze ontwikkelingen. 

Actualiteit

The art of helping each other

#Organisatie

Wij willen helpen! Als coachings- en trainingsbureau dragen wij graag ons steentje bij in deze onzekere tijden.