Skip to content

NL Leert Door: Ontwikkeladvies

8 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

UPDATE PER 1 DECEMBER: Gezien de stormloop op aanmeldingen, is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Omdat er in deze gekke tijden een enorme behoefte bestaat aan een ontwikkeladvies als deze, hebben wij speciaal voor onze klanten een alternatief bedacht onder nog betere condities: het Solid Sense Ontwikkeltraject op Maat: 'The next step'. Het is een op maat gemaakt traject dat bestaat uit een intake, een plan van aanpak, drie coachingsgesprekken en een persoonlijk actieplan.

Ga voor meer informatie naar: https://solidsense.nl/inspiratie/solid-sense-ontwikkeltraject-op-maat-het-beste-alternatief-voor-het-ontwikkeladvies/

Na de stormloop afgelopen augustus op de ontwikkeladviezen, beschikbaar voor werkenden en werkzoekenden in Nederland, waren binnen een maand alle 22.000 trajecten van dit jaar al vergeven. Er bleek een enorme behoefte mede ingegeven door de onrust op de arbeidsmarkt als gevolg van corona. Gelukkig sprong een aantal partijen in de bres en heeft het kabinet besloten meer en sneller geld vrij te maken voor in totaal 50.000 ontwikkeladviestrajecten.

Zo werken wij

Laat jouw medewerkers zich nu alvast bij ons aanmelden, zodat wij alle gegevens hebben om iemand per direct in december op te kunnen geven. Hoe sneller we iemand registreren, des te groter de kans op een kosteloos ontwikkeladviestraject. We kunnen helaas niet garanderen dat elke aanmelding ook daadwerkelijk door kan gaan. We garanderen wel dat we er alles aan zullen doen.

De stappen

  • Een medewerker meldt zich aan via onderstaand formulier
  • Solid Sense koppelt diegeen aan een van onze loopbaancoaches
  • De loopbaancoach registreert het ontwikkeladvies vanaf 1 december
  • Via mail bevestigt de medewerker dat hij daadwerkelijk dit ontwikkeladvies wil gaan doen

Let op! Pas na de bevestiging is het ontwikkeladvies officieel geregistreerd en gaat het zeker door. Het is dus belangrijk dat betreffende medewerker vanaf 1 december zijn mail goed in de gaten houdt.

Investering in je medewerkers én de organisatie

Een ontwikkeladviestraject levert medewerkers inzicht op in het huidige werk, de eigen competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Door middel van een arbeidsmarktscan, overige assessments en prikkelende gesprekken met een van onze gecertificeerde loopbaancoaches krijgt jouw medewerker een concreet advies waarmee hij aan de slag kan. Met een ontwikkeladvies investeer je niet alleen in de toekomstbestendigheid van jouw mensen, maar ook in die van jouw organisatie.

Graag aanmelden voor vrijdag 27 november!

Wij verwachten grote drukte rondom de registratie van de ontwikkel advies trajecten. Om de kans op registratie zo groot mogelijk te maken, graag aanmelden voor vrijdag 27 november, zodat onze coaches geïnformeerd zijn en de benodigde informatie hebben voor indienen van de registraties.

Meer dan 60 gecertificeerde, professionele coaches en trainers

Wij bieden de keuze uit verschillende gecertificeerde senior loopbaancoaches met uiteenlopende expertises passend bij iemands persoonlijke situatie, wensen en behoefte. Met ons uitgebreide team kunnen wij individuele coaching bieden voor hele teams en afdelingen.

Solid Sense regelt het gehele traject (kosteloos), vanaf de aanmelding (inclusief de subsidieaanvraag) tot aan het persoonlijk actieplan. Het enige wat je hoeft te doen is jouw medewerkers wijzen op het ontwikkeladvies en onderstaand aanmeldingsformulier. Wij regelen de rest!

UPDATE PER 1 DECEMBER: Aanmelden niet meer mogelijk. Gezien de stormloop op aanmeldingen, is het niet meer mogelijk om je aan te melden.


Voor meer informatie over het ontwikkeladvies en NL Leert Door:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-financiele-regelingen/overzicht-financiele-regelingen/now/now-nl-leert-door
https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelenhttps://www.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-39785.html