Skip to content

Members' Benefits / FME - Solid Sense helpt jouw organisatie gezond te worden én te blijven

20 februari 2023 Leestijd 1 minuten

Het liefst houd je je collega's gezond en wel om je heen. Als leidinggevende zie je jouw mensen graag groeien en een leven lang ontwikkelen. Ditzelfde doel hebben wij als Solid Sense, hét coachings- en trainingsbureau van Nederland. Als nieuwe ledenvoordeelpartner van Members' Benefits helpen wij jou als organisatie graag met trajecten op het gebied van outplacement en re-integratie.  

Outplacement

Moet een medewerker afstand doen van zijn/haar huidige baan en collega's? Dan vraagt dat om zorgvuldige begeleiding. Zowel bij het verwerken van de situatie, de financiële onzekerheid als het in kaart brengen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Solid Sense begeleid individuen op maat naar een nieuwe werkplek die aansluit bij hun persoonlijkheid, behoeften en capaciteiten.

Als FME-lid ontvang je 10% korting op een outplacementtraject via Solid Sense.

Lees meer over een outplacementtraject

Re-integratie

Heb je een (langdurig) zieke medewerker? Dan biedt Solid Sense de beste ondersteuning in het 1e en 2e spoor. Solid Sense heeft al honderden mensen succesvol begeleid naar werk en biedt een resultaatgericht, op maat traject waarbij zowel de werkgever als medewerker worden ontzorgd. Samen met een ervaren, gecertificeerde coach gaat de medewerker aan de slag om een nieuwe, passende werkplek te vinden binnen de 'Wet Verbetering Poortwachter'.

Als FME-lid ontvang je 10% korting op een re-integratietraject via Solid Sense.

Lees meer over een re-integratietraject 2e spoor

Meer weten?

Solid Sense staat voor je klaar. Bel vrijblijvend met een van de relatiemanagers Laura, Silvan of Hans via het telefoonnummer (085) 130 34 31..

Naast ons outplacement en re-integratie aanbod bieden wij onder andere ook een arbeidsdeskundig onderzoek.