Skip to content

Leren en ontwikkelen tijdens de Week van de Loopbaan

20 september 2021 Leestijd 2 minuten

Van 13 t/m 17 september was het de Week van de Loopbaan, een initiatief van Noloc waarmee ze aandacht gaven aan het belang van ‘leven lang ontwikkelen’ en alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. Een waardevol initiatief dat goed aansluit bij het kenmerk talent- en ontwikkelingsgericht van 'Het Solid Sense model van de Twaalf Kenmerken van Gezonde Organisaties'. In deze week organiseerden wij een aantal passende acties. Benieuwd wat je gemist hebt? Lees het hier. 

Leer jezelf onderscheidend presenteren

Graag nodigt Solid Sense jou in het kader van de Week van de Loopbaan uit om met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan tijdens een speciale workshop Personal Branding op donderdag 7 oktober a.s. van 10.00 - 11.30 uur. In de workshop ga je samen met coach Saskia Bish en anderen aan de slag om jezelf onderscheidend en opmerkelijk te presenteren. Je leert in deze sessie te omschrijven wat je doet, waarom je het doet en wat jou bijzonder maakt in jouw werk of opdrachten.

Wil jij kans maken om hier gratis aan deel te nemen?

Volg ons op LinkedIn / Instagram en vul dit formulier uit.

HR Digisessie in het teken van ‘het Binden en Boeien van Millennials’

Onze Millennial coach Katelijne van Tienhoven nam op dinsdag 14 september een groep HR professionals meegenomen in het ’Binden & Boeien van Millennials’. Tijdens de sessie zijn we in break out rooms aan de slag gegaan met diverse generaties. Wat is kenmerkend voor generatie X & Z, de Babyboomers & Millennials en wat zijn vooroordelen over elkaar? Tip: kijk niet gelijk naar de negatieve vooroordelen, zie vooral ook het positieve in en leer van elkaar!

Daarnaast hebben we natuurijk bij de Millennial zelf stil gestaan en hoe je ze bindt & boeit. Tijdens de sessie kwam de Word Cloud op de afbeelding naar voren met wat we allemaal van een Millennial denken. Bedenk jezelf eens; wat zou jij op de vraag antwoorden?

Wil je (meer) ondersteuning in het managen/coachen van Millennials? Wij helpen je graag met ons Millennial op Maat traject (natuurlijk inspelend op de specifieke behoeftes van de organisatie). Voor meer informatie bekijk je onze website.

Maak kennis met onze (loopbaan)coach en trainer: Sharon Kamp en start zelf met loopbaancoaching

In het kader van de Week van de Loopbaan nemen we je graag mee in Sharon haar manier van coachen en tips voor jouw loopbaan carrière. Tip van de sluier: begin bij jezelf! Benieuwd? Lees het interview hier.

The art of choosing the right career path

Je bent je loopbaan ooit gestart met bepaalde verwachtingen en ambities. Na verloop van tijd kom je erachter dat je verwachtingen niet zijn uitgekomen. Of dat je ambities zijn veranderd. Dit komt regelmatig voor. Gaandeweg ontdek je namelijk nieuwe talenten, krijg je andere behoeftes én ambities. Hoe zorg je ervoor dat jouw loopbaan aansluit op de persoon die je nu bent?

Loopbaancoaching van Solid Sense helpt jou om opnieuw de regie te nemen over jouw loopbaan. Onze ervaren coaches met hun persoonlijke en betrokken aanpak helpen jou graag. Benieuwd hoe cliënten onze loopbaancoaching ervaren? Bekijk het filmpje van Monique.

Interesse om zelf aan de slag te gaan? Ga naar onze website.