Skip to content

Laat de leer- en ontwikkelsubsidie SLIM niet aan je voorbijgaan

22 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Voor het MKB maakt het kabinet geld vrij, middels de SLIM-subsidie, om leren en ontwikkelen op de werkvloer te bevorderen. Een kans om met twee handen beet te pakken. Als coachings- en trainingsbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk groei en ontwikkeling van medewerkers is. Wij geloven zelfs dat het fundament van gezonde en succesvolle organisaties wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Als zij in hun kracht staan, hun talenten optimaal benutten, en de juiste keuzes maken, functioneren zij beter. En dat vertaalt zich terug in de prestaties op de werkvloer en in het werkplezier. Benieuwd hoe de SLIM-subsidie jou als MKB'er kan helpen? Lees dan verder. 

Wat houdt de SLIM-subsidie in?

Vooral in deze tijd waarin er van alles verandert, is de wendbaarheid en flexibiliteit van jouw organisatie des te belangrijker. Werknemers vormen hiervoor de belangrijkste schakel. Hun kennis en vaardigheden moeten op peil blijven en aansluiten op de behoefte van de organisatie. Als medewerkers zich ontwikkelen, is dat goed voor henzelf en ook voor de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf.

De SLIM-subsidie kan worden ingezet voor:

  1. een opleidings- of ontwikkelplan om de scholingsbehoefte van jouw organisatie inzichtelijk te maken;
  2. loopbaan- en ontwikkeladviezen voor jouw medewerkers;
  3. het stimuleren van jouw medewerkers om kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Coachings- en trainingsaanbod voor MKB

Wij kunnen je verder helpen om de leer- en ontwikkelbehoeften van jouw organisatie inzichtelijk te maken en te koppelen aan concrete programma’s en trajecten. Bekijk het speciale coachings- en trainingsaanbod voor MKB'ers hier. Handig voor de subsidieaanvraag!

Wil je meer hulp bij het vinden van de juiste mogelijkheden van leren en ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een afspraak en bel: 085 130 34 31 of stuur een bericht naar info@solidsense.nl voor een advies op maat.

Actuele informatie over de SLIM-subsidie en aanvraagcriteria

Het is tot 31 maart a.s. mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen. De volgende ronde zal in september 2022 zijn.

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim
https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/overzicht-aanvraagcriteria