Skip to content

Komende HR digisessie in het teken van re-integratie vraagstukken

30 maart 2021 Leestijd 1 minuten

Speciaal voor HR professionals zijn we met een gratis reeks HR Digisessies, waarin kennisuitwisseling, interactie en kennismaking met andere HR professionals centraal staat, gestart. De komende HR Digisessie op 17 mei a.s. staat in het teken van re-integratie gerelateerde vraagstukken. Interesse? Lees dan verder.

Wat kun je verwachten tijdens de komende HR Digisessie?

Op maandag 17 mei a.s. van 10.00 - 12.00 uur (ochtendsessie=vol) of van 14.00 - 16.00 uur (middagsessie=vol) neemt onze re-integratiecoach Mardou Hollenbach je mee in het re-integratie gerelateerde vraagstuk: Hoe voorkom je als organisatie het missen van kansen (conform het UWV) in de re-integratie van de zieke medewerker? Er wordt specifiek ingespeeld op de thema's: mogelijke sanctiegronden, werkgever als regiehouder, twee sporen beleid, accent op- en betekenis van spoor 1, nut en noodzaak inzet spoor 2, het belang van samenwerking en afstemming hierbij en de inzet van het deskundigenoordeel. Daarnaast is er ruimte om met collega re-integratie adviseurs en HR professionals ervaringen te delen.

Ben jij erbij?*
Wil jij kosteloos meedoen? Geef je dan nu op via onderstaand formulier. Ook zijn jouw HR collega's van harte welkom, stuur dit linkje vooral door of geef je samen op.

*Let op: Aanmelden niet meer mogelijk aangezien beiden sessies vol zijn.