Skip to content

Speciaal voor jou in de Week van de Loopbaan

7 september 2020 Leestijd 1 minuten

In de Week van de Loopbaan van 14 t/m 19 september bieden wij onze expertise aan! Wij organiseren kosteloos verschillende activiteiten voor zowel werkenden, werkzoekenden als werkgevers die hulp kunnen gebruiken met loopbaan- en/of werkgerelateerde vraagstukken.

Wij geloven namelijk in een leven lang ontwikkelen. En zeker in deze huidige, turbulente tijd zijn wij graag dat extra steuntje in jouw rug of in die van jouw medewerkers/collega’s.

Wat hebben wij voor jou?

  • Als kick-off een onlinesessie ‘Personal Branding’ van 10 - 11 uur op maandag 14 september (Leer jezelf onderscheidend presenteren).
  • Een telefonisch spreekuur voor vragen over werkstress, verzuim, ontslag, loopbaanontwikkeling, ontwikkeladvies e.d. op dinsdag, woensdag en donderdag van 16 - 17 uur; bel ons op 085 130 34 31.
  • CV en/of motivatiebrief check.

Meld je aan voor de onlinesessie ‘Personal Branding’ of upload jouw cv en/of motivatiebrief en laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier. Wij nemen contact met je op!

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden en werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Noloc wil hiermee aandacht geven aan het belang van ‘leven lang ontwikkelen’ en alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Contactformulier