Skip to content

Hoe was het bij de tweede HR Digisessie?

23 maart 2021 Leestijd 1 minuten

Speciaal voor HR professionals zijn we met een gratis reeks HR Digisessies, waarin kennisuitwisseling, interactie en kennismaking met andere HR professionals centraal staat, gestart. Benieuwd hoe het bij de afgelopen sessie was? En wat de datum en tijd van de komende sessie is? Lees dan verder. 

Afgelopen sessie nam onze intervisor Jacqueline Karelsen de HR professionals mee in het thema: 'Hoe ga je om met de minder leuke dingen in je werk?' Een waardevolle sessie waarin verschillende invalshoeken uit het HR vak ter sprake kwamen en er ruimte was om ervaringen in de dagelijkse praktijk te delen. 'Fijn om zoveel herkenning te vinden bij vakgenoten!' gaf één van de deelnemers na de sessie door.

Ben jij bij de komende HR Digisessie?

Komende HR Digisessie staat in het teken van re-integratie gerelateerde vraagstukken. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je er alles aan doet om geen sanctie door het UWV opgelegd te krijgen? Op maandag 17 mei a.s. neemt onze re-integratiecoach Mardou Hollenbach je van 10.00 - 12.00 uur mee in dit vraagstuk en is er ruimte om met collega re-integratie adviseurs en HR professionals ervaringen te delen.

Ben jij erbij?*
Wil jij kosteloos meedoen? Geef je dan nu op via onderstaand formulier. Ook zijn jouw HR collega's van harte welkom, stuur dit linkje vooral door of geef je samen op.

*Let op: beperkt aantal plaatsen!