Skip to content

Dit jaar nog aan de slag met jouw persoonlijk ontwikkelbudget?

27 september 2021 Leestijd 1 minuten

Stelt jouw werkgever jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget voor jou als medewerker beschikbaar? Onderzoek dan eens wat daar nog van over is. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid dit budget voor het eind van het jaar(!) in te zetten. Wil je graag gebruik maken van jouw budget maar weet je niet precies wat je wil doen? Solid Sense biedt verschillende mogelijkheden waarvoor je jouw ontwikkelbudget kunt gebruiken. Pak dit jaar nog je kans! 

Investeer in jezelf

Je kunt het ontwikkelbudget op verschillende manieren inzetten. Voorbeelden hiervan zijn loopbaan- en persoonlijke coaching of een speedcoaching/spiegelgesprek. Wat bij jou past hangt af van jouw wensen en het bedrag dat er beschikbaar is.

Bij Solid Sense kun je je ontwikkelbudget gebruiken om een speedcoaching/spiegelgesprek, loopbaan- of een persoonlijke coaching traject te volgen. Loopbaancoaching helpt jou opnieuw de regie te nemen over jouw loopbaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je beter wilt leren communiceren, effectiever wilt werken of te onderzoeken wat een mooie vervolgstap in jouw loopbaan is.

Een speedcoaching/spiegelgesprek is een laagdrempelige vorm van coaching. In een online coaching sessie van 30, 45 of 60 minuten ga je aan de slag met wat je bezighoudt en waar je stappen kan zetten op het gebied van (thuis)werk(en) en/of privéleven.

Over Solid Sense

Wil je jouw ontwikkelbudget inzetten om te groeien en jezelf te ontwikkelen in jouw loopbaan? Onze ervaren coaches met hun persoonlijke en betrokken aanpak helpen jou graag. Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.