Skip to content

Samen komen we tot mooie, creatieve oplossingen

Ingrid van Bennekom
, manager Job2Jobcenter, Shell

“Al direct in de verkenningsfase viel Solid Sense me op. Ze waren enthousiast, vernieuwend en dachten gelijk met ons mee. Ze werken zorgvuldig en gaan voor de best passende match tussen medewerker en coach. De grote coachpool met een diversiteit aan senior professionals en expertises maakt het voor iedere medewerker dan ook mogelijk om te werken met een coach passend bij diens situatie, wensen en behoeftes. Inmiddels heeft Solid Sense een groot aantal collega’s gecoacht en begeleid. Zij vonden het traject buitengewoon waardevol en hebben allen een volgende stap gezet in hun loopbaan.

Betrokken

Solid Sense ervaar ik als een partij die zeer betrokken is bij onze medewerkers. Ze hebben te allen tijde oog voor het individu, maar zullen het tegelijkertijd niet nalaten om een spiegel voor te houden, ongevraagd advies te geven en te confronteren als dat een collega verder helpt in zijn proces. Ook houden ze vinger aan de pols wanneer een collega gestart is met een nieuwe baan. Succes is voor mij niet alleen die andere baan, maar ook dat je iemand succesvol in het zadel helpt. Dat is precies wat Solid Sense doet.

Samen hebben zij betekenis gegeven aan het begrip maatwerk coaching én vernieuwing in het aanbod gebracht.

Partnership

Onze samenwerking kan ik het best omschrijven met het woord partnership. We trekken in de dagelijkse praktijk samen op. Stellen organisatieontwikkelingen ons voor uitdagingen, sparren we met elkaar en komen zo tot mooie, creatieve oplossingen. Ze zijn ook bereid om met onze andere partners de handen ineen te slaan om met vereende krachten tot de best mogelijke oplossing voor Shell te komen.

Maatwerk

Samen hebben zij betekenis gegeven aan het begrip maatwerk coaching én vernieuwing in het aanbod gebracht. Ik raad andere organisaties een samenwerking met Solid Sense zeker aan, ook voor andere ontwikkelvraagstukken!