Skip to content

Beterschap in verzuim - Members' Benefits / FME

1 december 2021 Leestijd 1 minuten

Tot € 400 euro per dag besparen en bijdragen aan iemands duurzame inzetbaarheid? Dat doe je gewoon door een goed gesprek. 

Focus op gezondheid

Het liefst houd je je collega's gezond en wel om je heen. Als leidinggevende zie je jouw mensen graag groeien en een leven lang ontwikkelen. Ditzelfde doel heeft Solid Sense, hét coachings- en trainingsbureau van Nederland.

Om het goede gesprek over gezondheid te hebben volg je bij ons de training: 'Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid'. Zo krijg je alle handvatten om in dit gesprek je collega’s weer duurzaam in het zadel van de eigen loopbaan te zetten. Een mooie bijkomstigheid is dat je de verzuimkosten binnen jouw organisatie naar beneden brengt. Wist je dat 71% v.d. werkgevers verzuimkosten te laag inschat? Zo denkt 19% dat een zieke werknemer €50 per dag kost, werkelijk is dit €230 tot €400 per dag. Oftewel: tijd voor actie!

Toch een zieke medewerker? Dan bieden wij de beste ondersteuning in het 1e en 2e spoor. Met een hele fijne menselijk maat en rapportages volgens de UWV-richtlijnen.

Aan de slag!

Als aangesloten lid bij Members’ Benefits ontvang je 10% korting op een re-integratietraject of volg je het traject: ‘Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid’ gesubsidieerd via Stichting OOM.

Meer weten?

Solid Sense staat voor je klaar. Bel (vrijblijvend) met 1 van onze relatiemanagers Lonneke, Yvonne of Hans via het nummer 085 130 34 31.