Skip to content

Ben jij bij onze HR digisessie over 'Het Binden & Boeien van Millennials'?

30 augustus 2021 Leestijd 1 minuten

Van 13 t/m 17 september is het De Week van de Loopbaan, een initiatief van Noloc waarbij het thema een ‘leven lang ontwikkelen’ met daarin alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt centraal staat. Speciaal in het teken van deze week organiseren wij een HR digisessie met als thema 'Het Binden & Boeien van Millennials' gegeven door onze (millennial) coach Katelijne van Tienhoven. Wil jij hierbij zijn? Lees snel verder. 

De Week van de Loopbaan is een waardevol initiatief dat goed aansluit bij het kenmerk talent- en ontwikkelingsgericht van het Solid Sense model van de Twaalf kenmerken van een Gezonde Organisatie. Een doelgroep die hier erg op gefocust is en wat specifieker wil worden aangesproken, zijn de millennials. Hoe? Daar nemen we je graag in mee tijdens onze speciale HR Digisessie 'Het Binden & Boeien van Millennials' gegeven door onze (millennial) coach Katelijne van Tienhoven op dinsdag 14 september van 10.00 - 11.30 uur. Bij deze nodigen we je van harte (kosteloos) uit bij deze inspirerende en vernieuwende workshop! Benieuwd? Leer Katelijne vast kennen in dit filmpje en hoor welke kennis je meeneemt uit de sessie.

Ben jij erbij?*

Wil jij meedoen? Geef je op via onderstaand formulier. Ook zijn jouw HR collega's van harte welkom, stuur dit linkje vooral door of geef je samen op.

*Let op: beperkt aantal plaatsen!