Skip to content

Ben jij bij onze HR digis(tr)essie?

5 november 2021 Leestijd 1 minuten

Van 15 t/m 19 november is het Week van de Werkstress en speciaal daarvoor nodigen we je graag (kosteloos) uit voor de Solid Sense HR digis(tr)essie op dinsdag 7 december van 10.00 - 11.30 uur gegeven door onze coach Baukje Uilkema. Benieuwd hoe je medewerkers in hun kracht zet en ze stress positief of minder laat ervaren? Geef je op via onderstaand formulier.

Gezonde organisaties beginnen bij vitale en veerkrachtige medewerkers. Dit betekent niet alleen lichamelijk fit, maar ook mentaal fit om o.a. de omgang met stress te beïnvloeden. Een medewerker die het verschil tussen positieve & negatieve stress in ziet en zijn/haar talent benut, is tot veel meer in staat voor jouw organisatie.

Benieuwd? Leer Baukje vast kennen

"Tijdens de Digis(tr)essie zet ik jou en daarmee hopelijk ook de medewerkers en teams binnen jouw organisatie in beweging. Van negatieve stress ervaren naar positieve stress gebruiken, van denken naar doen, van weerstand naar veerkracht, van angst naar lef en van aangeleerde hulpeloosheid naar het nemen van regie op leren en ontwikkelen. De sleutel is talent: talent om te veranderen, talent om succesvol te zijn, talent om samen te werken, teamtalent. Dat lijkt een makkelijk vraagstuk, in de praktijk blijkt dat enige hulp en tools welkom zijn. Die hulp bied ik met plezier tijdens de komende Digis(tr)essie. "

Ben jij erbij?*

Wil jij meedoen? Vul onderstaand formulier in. Ook zijn jouw HR collega's van harte welkom, stuur dit linkje vooral door of geef je samen op.

*Let op: beperkt aantal plaatsen!