Skip to content

Aansluiting Aquilum Groep en nieuwe huisstijl Solid Sense

21 november 2022 Leestijd 2 minuten

Solid Sense groeit en ontwikkelt. Na een prachtige periode van meer dan 13 jaar heeft Frank van den Bichelaer, oprichter Solid Sense, Solid Sense verkocht en is het een zelfstandige dochter van Aquilum Groep geworden. Met veel enthousiasme neemt Karen van den Heuvel het stokje van hem over in de rol van operationeel manager. Zij is al acht jaar bij Solid Sense aangesloten. 

Aquilum Groep

Karen van den Heuvel over de samenwerking met de groep: 'Onze dienstverlening en manier van werken zetten we ongewijzigd voort. Belangrijk om te benadrukken is dat we trouw blijven aan onze kernwaarden: we leveren kwaliteit, verbinden, verrassen, zijn betrokken en gaan voor het beste resultaat. Hiermee maken wij ècht het onderscheid. Wel kunnen we dankzij de synergie binnen de groep een bredere dienstverlening bij onze klanten aanbieden.' Ben je benieuwd wat de andere labels precies doen? Lees hieronder verder.

Als zelfstandig dochter van Aquilum Groep hebben we er inmiddels verschillende broertjes en zusjes bij gekregen. Aquilum staat voor adelaar, een krachtige vogel die van grote hoogte zaken goed overziet, maar ook kan focussen op belangrijke details. Samen met Equilar, Medicum Consult, Trans Lion en Solid Sense kunnen we klanten ontzorgen op het gehele pallet van duurzame inzetbaarheid. We focussen ons op onze eigen dienstverlening en we versterken elkaar door te kijken naar het grotere geheel. Daarmee houden we de werknemers van onze klanten gezond en bevlogen.

Visuele identiteit Solid Sense

Als onderdeel van Aquilum laten we haar stijl graag terugkomen in de visuele identiteit van Solid Sense. Hierbij laten we onze identiteit zien door onze gouden kleur te verwerken in een nieuwe huisstijl. Met trots delen we vast een voorproefje van onze nieuwe visuele identiteit en zie je onderstaand ons nieuwe logo.

Het nieuwe logo is sinds kort zichtbaar op onze website. Ook onze online en fysieke middelen gaan over naar de nieuwe huisstijl. In het kader van duurzaamheid maken we eerst onze huidige gedrukte huisstijlitems op.

We hopen dat u onze expertise, professionaliteit en ons werkplezier terug kunt zien in onze nieuwe huisstijl!

Benieuwd naar Aquilum? Bekijk dan hier de website: www.aquilum.nl