Skip to content

Fit Budget - Professioneel cv, LinkedIn-profiel, (Intern) Solliciteren

The art of presenting yourself

Een cv, LinkedIn-profiel én alle technieken voor een brief die maakt dat mensen jou willen spreken, ook als je al een baan hebt die precies bij je past. Deze zaken horen in de rugzak van iedere professional.

In de eerste sessie maken we samen een cv dat binnen 9 seconden scanbaar is. Een cv die exact jouw toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt weergeeft. In de tweede sessie nemen we je mee in een hoe je een SpotOn motivatiebrief schrijft. We beginnen bij de vacature en leren je 5 magische vragen die je aan een vacaturehouder vraag voordat je begint met schrijven. Zo krijg je een brief toegespitst op de vraag van de afdeling of werkgever. Verder helpen we je hoe je brief meeneemt als onderdeel van een sollicitatiegesprek en geven je technieken om ook hier de juiste vragen te stellen. Ook geeft jouw persoonlijke coach je alle zaken mee waar je je op voor moet bereiden voordat je een (online)sollicitatiegesprek ingaat, of dit nu binnen, of buiten de ANWB is. In de derde sessie helpen we je met een klinkend LinkedIn-profiel. LinkedIn brengt professionals bij elkaar. Je weet precies hoe je LinkedIn inzet om jouw doelen te bereiken. En hoe je LinkedIn inzet om mensen te vinden én gevonden te worden!


Vind jouw coach

  • Wat levert het op?
  • Werkwijze
  • Praktische info
  • Aanmelden

Na afloop van dit traject

●  Komt jouw cv altijd op de JA! stapel;

●  Maak je in een handomdraai een perfect cv met onze templates;

●  Weet je precies waar je op moet letten in een vacaturetekst;

●  Wil iedereen je spreken door die spot-on motivatiebrief;

●  Ga je met vertrouwen ieder gesprek in. Of dat nu live is, of online;

●  Word je door werkgevers gevonden op LinkedIn;

●  Val je positief op door een professioneel en onderscheidend LinkedIn-profiel;

●  Maak je on- en offline een onuitwisbare indruk.

 

Werkwijze

Het FIT budget stemmen we af op jouw behoeften en wensen. Na aanmelding neemt onze relatiemanager binnen 24 uur telefonisch contact met je op om kennis te maken en te verkennen waar jij behoefte aan hebt. Met deze informatie zoek je samen met onze relatiemanager de best passende coach. Daarna belt de coach jou, is er een klik, dan plan je gelijk een afspraak in voor een intakegesprek.

Na de intake stelt de coach een beknopt plan van aanpak op en ga je na akkoord van start het het coachingsprogramma met 3 coachsessies. Aan het eind van het traject heb je een persoonlijk actieplan met concrete stappen waarmee jij de regie houdt over jouw eigen loopbaan.

Praktische informatie

  • Duur van het traject Intake | 3 coachsessies van 90 minuten |

Fit Budget - Professioneel cv, LinkedIn-profiel, (Intern) Solliciteren

Meld je vrijblijvend aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet ons te bellen

085 130 34 31

Of laat een bericht achter.

Stuur bericht Bel mij terug