Skip to content

Fit Budget - Plezier in je werk

The art of finding the right balance

Soms nemen we het voor lief. De tijd die we doorbrengen op ons werk. Echter, hoe zou het voor jou zijn, als jij iedere week kan afsluiten met het gevoel: “Wat heb ik toch een geweldige baan!”. Het is de kunst om je eigen stempel op jouw werkzaamheden te drukken. Op welke manier haal jij het meeste uit jouw baan, zodat je ontspannen thuis komt en oprecht kunt genieten van je vrije tijd?

In drie sessies ga je aan de slag met zowel je persoonlijke effectiviteit als het goed managen van je energielevel. Je leert hoofd- en bijzaken onderscheiden, prioriteren en delegeren. Je weet waar je goed in bent, wat je energie geeft en wat je nodig hebt voor de juiste balans. Je leert je energie beter verdelen, behouden en ook hoe je weer kunt opladen. Zo blijf je in je kracht staan en ben je tot veel meer in staat. Zelfs als de werkdruk toeneemt, blijf jij optimaal presteren.

  • Wat levert het op?
  • Werkwijze
  • Praktische info
  • Aanmelden

Na afloop van dit traject

●  heb jij de regie teruggepakt;

●  doe je vooral waar jij goed in bent;

●  weet je wat je nodig hebt om balans en energie te behouden;

●  weet je hoe je stress ‘managet’ en jezelf in een Zen-modus brengt;

●  blijf je helder denken en goede beslissingen nemen zelfs onder druk.

 

 

Werkwijze

Het FIT budget stemmen we af op jouw behoeften en wensen. Na aanmelding neemt onze relatiemanager binnen 24 uur telefonisch contact met je op om kennis te maken en te verkennen waar jij behoefte aan hebt. Met deze informatie zoek je samen met onze relatiemanager de best passende coach. Daarna belt de coach jou, is er een klik, dan plan je gelijk een afspraak in voor een intakegesprek.

Na de intake stelt de coach een beknopt plan van aanpak op en ga je na akkoord van start het het coachingsprogramma met 3 coachsessies. Aan het eind van het traject heb je een persoonlijk actieplan met concrete stappen waarmee jij de regie houdt over jouw eigen loopbaan.

Praktische informatie

  • Duur van het traject Intake | 3 coachsessies van 90 minuten |

Fitbudget - Plezier in je werk

Meld je vrijblijvend aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet ons te bellen

085 130 34 31

Of laat een bericht achter.

Stuur bericht Bel mij terug