Skip to content

Fit Budget - Personal Branding, Pitch & (Intern) Netwerken

The art of making connection

Meer dan 50% van de banen wordt gevonden via je (interne) netwerk. Een mooie kans om dit ook in jouw eigen netwerk voor elkaar te krijgen. Maar hoe bouw je een netwerk op? En hoe onderhoud en breid je je netwerk uit? Wat vertel je over jezelf in een korte pitch? In dit traject leer je hoe je met plezier en effect kunt netwerken door zakelijk te flirten.

Je zet jouw unieke combinatie van vaardigheden, kennis en persoonlijkheid om naar een ‘werkmerk’. Je leert je jezelf kort en krachtig presenteren

De eerste sessie leren we je alles over Storytelling. Hoe maak je jouw verhaal, ervaring of gevoel levendig. Een goed verhaal zorgt dat mensen je onthouden. In de tweede sessie buigen we jouw verhaal om in een korte pitch. Wat moet iemand van je weten als ze kort de tijd hebben. Welke vraag geef je iemand mee, zodat je in gedachten blijft. In de derde sessie breng je je persoonlijke netwerk in kaart. Zowel binnen als buiten ANWB. Wie ken je al, wie zou je graag willen leren kennen. We leren je hoe je een eerste contact tot stand brengt, via LinkedIn, de mail, een WhatsApp bericht of gewoon bij het koffieapparaat. Met je eigen story of pitch leg je makkelijk contact.

  • Wat levert het op?
  • Werkwijze
  • Praktische info
  • Aanmelden

Na afloop van dit traject

●  Het je een onweerstaanbaar WerkMerk;

●  Ben je zichtbaar en onderscheidend door jouw unieke verhaal;

●  Heb je jouw netwerk in kaart;

●  Weet je wat je moet doen om je (interne) netwerk uit te breiden;

●  Blijf jij authentiek en straal je zelfvertrouwen uit;

●  Voer je effectieve gesprekken die jou helpen naar je doel.

 

Werkwijze

Het FIT budget stemmen we af op jouw behoeften en wensen. Na aanmelding neemt onze relatiemanager binnen 24 uur telefonisch contact met je op om kennis te maken en te verkennen waar jij behoefte aan hebt. Met deze informatie zoek je samen met onze relatiemanager de best passende coach. Daarna belt de coach jou, is er een klik, dan plan je gelijk een afspraak in voor een intakegesprek.

Na de intake stelt de coach een beknopt plan van aanpak op en ga je na akkoord van start het het coachingsprogramma met 3 coachsessies. Aan het eind van het traject heb je een persoonlijk actieplan met concrete stappen waarmee jij leert je jezelf kort en krachtig te presenteren.

Praktische informatie

  • Duur van het traject Intake | 3 coachsessies van 90 minuten |

Fit Budget - Personal Branding, Pitch & (Intern) Netwerken

Meld je vrijblijvend aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet ons te bellen

085 130 34 31

Of laat een bericht achter.

Stuur bericht Bel mij terug