Skip to content

ANWB: Work- Levensfase, loopbaan voor Jong tot (Pr)oud

Solid Sense helpt je om - samen met een coach die perfect bij jou past - stappen te zetten in jouw levensfase. Op de manier die het beste aansluit op jouw behoeften. Of je nou een ervaren medewerker van de ANWB-alarmcentrale of een Financial Trainee op het hoofdkantoor bent, kies het coaching programma wat bij jou past; Millennial-, MidCareer- of Vijftigplusser coaching. De werkwijze van Solid Sense is te allen tijde persoonlijk en op maat.

Millennial coaching: Voor (ex)trainees, twintigers en dertigers: Je bent jong, zit vol ambitie, wil graag impact maken en bent vastberaden dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Tegelijkertijd ben je druk met het ontwikkelen van je eigen beroepsidentiteit, dit werpt vaak nieuwe vragen en keuzes op. Je wil niet falen en bent op zoek naar zingeving, voldoening, waardering, een lange termijn visie. Om dat te hebben is het belangrijk om eerst beter inzicht te krijgen in wie jij bent en waar je voor staat. Zodat je kunt beginnen je eigen, authentieke leven te leven in plaats van dat van anderen. Zodra je dat doet, zul je als vanzelf meer voldoening ervaren in je leven.

MidCareer coaching: De veertiger begrijpt meer van het gedrag van mensen en doorziet organisatieprocessen. De veertiger heeft behoefte aan zingeving, meebeslissen en meedenken op de werkvloer. Ook in deze levensfase is het van belang te onderzoeken of het werk fysiek nog past, of blijft passen de komende jaren. Hulpvragen waarin onze coaching helpt zijn onder andere: werk-privébalans, generaliseren of specialiseren, heroriëntatie op de huidige loopbaan en persoonlijk leiderschap.

Vijftigplusser coaching: De leeftijd waarop levenservaring, zelfkennis en zelfvertrouwen hoogtij vieren. De vijftiger wil anderen (jongeren) graag tot hun recht laten komen. Er is rust in werk en loopbaan wat helpt om zaken op een andere manier te bezien en aan te vliegen. Hulpvragen waarin onze coaching helpt zijn onder andere: vitaliteit, heroriëntatie op loopbaan en mentorschap. Ook kijken we naar de mogelijkheden die de Regeling Vervroegd Uittreden biedt voor de zestigplusser.

 • Wat levert het op?
 • Werkwijze
 • Praktische info
 • Aanmelden

Na afloop van dit traject

Het resultaat is afhankelijk van jouw hulpvraag. Mogelijke resultaten na afloop van dit coachtraject zijn:

 • je maakt overwogen keuzes in jouw loopbaan en leven;
 • je hebt meer evenwicht in jouw werk-privébalans; 
 • je hebt je geheroriënteert op de huidige loopbaan; 
 • je toont persoonlijk leiderschap;
 • je ziet nieuwe mogelijkheden dankzij nieuwe overtuigingen;
 • je hebt meer zelfvertrouwen.

 

Werkwijze

Het coachingstraject stemmen we af op jouw behoeften en wensen. Na aanmelding neemt onze relatiemanager binnen 24 uur telefonisch contact met je op om kennis te maken en te verkennen waar jij behoefte aan hebt. Met deze informatie zoek je samen met de relatiemanager de best passende coach. Daarna belt de coach jou, is er een klik, dan plan je gelijk een afspraak in voor een intakegesprek.

Na de intake maakt de coach een SMART plan van aanpak op om je te helpen in jouw levensfase. Aan het eind van het traject heb je een persoonlijk actieplan. 

Praktische informatie

 • Duur van het traject Intake | 3, 5 of 8 persoonlijke coachingsgesprekken van 90 minuten

ANWB Coachingsprogramma: Work- Levensfase, loopbaan voor Jong tot (Pr)oud

Meld je vrijblijvend aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet ons te bellen

085 130 34 31

Of laat een bericht achter.

Stuur bericht Bel mij terug