Skip to content

9 resultaten gevonden voor jou

Filter
Organisaties
Verzuim en re-integratie
Traject

Re-integratie 2e Spoor

In 6 tot 12 maanden begeleiden wij de medewerker intensief naar een duurzame, nieuwe werkplek en/of bieden wij een hernieuwd arbeidsperspectief.

Traject

ERD-ZW Traject

Solid Sense is volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving bij ERD-ZW trajecten. Wij bieden een resultaatgerichte en persoonlijke aanpak op maat.

Training

Een culturele blik op ziekteverzuim

Hebben jouw medewerkers verschillende culturele achtergronden? Dan kunnen de redenen van verzuim enorm verschillen. Deze training biedt inzicht.

Training

Spoor 2 - Een oplossingsgerichte aanpak van ziekteverzuim

Wat zijn de valkuilen bij een Spoor 2 traject? Wat wordt er van mij verwacht bij een zieke medewerker? We helpen je met deze praktische training.

Instrument

Verzuimscan

Door vroegtijdige signalering voorkom je uitval van zieke medewerkers. De verzuimscan is een effectief middel om ziekteverzuim te beperken.

Traject

Arbeidsdeskundig onderzoek

Heb je te maken met een langdurig zieke medewerker? Dan kan het zinvol zijn om een arbeidsdeskundige in te schakelen.

Traject

Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid en verzuim

Zet gezamenlijk een heldere en passende strategie op om doelgericht duurzame inzetbaarheid te bevorderen en verzuim te verminderen.

Traject

ERD-WW Traject

Solid Sense is volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving bij ERD-WW trajecten. Wij bieden een resultaatgerichte en persoonlijke aanpak op maat.

Traject

ERD-WGA Traject

Wij zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving bij ERD-WGA trajecten. We gaan voor een duurzame oplossing voor zowel medewerker als werkgever.